понедельник, 19 декабря 2016 г.

Карантин скасовано

   19 грудня 2016 року під головуванням заступника міського голови Ніни Сиваєвої  відбулося чергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.  

   Заслухавши інформацію   завiдувача  Шосткинським мiськрайонним відділом Державної установи «Сумськiй обласний лабораторний центр МОЗ України» Хамiцевич І.Д., лiкаря  загальної гiгiєни відділу державного нагляду за дотриманням  законодавства УправлiнняДержпродспоживслужби в м.Шостцi Маркова Є.А, головного лiкаря  КЗ "Шосткинська ЦРЛ" Штогрiна О.Т., головного лiкаря  КЛПЗ «Шосткинська дитяча лiкарня» Гончар Т.О., начальника  управлiння освiти мiської  ради Сергейко Н.О ., начальника управлiння з питань НС мiської ради Ткаченко О.О.,   враховуючи загальну тенденцію до зниження захворюваності на ГРВІ серед школярів,  комісією було  ухвалено рішення   з 20  грудня 2016 року  зняти карантин для міських шкіл.  При цьому всі  застережні заходи   залишаються в силі.

   Заступник міського голови Ніна Сиваєва, начальник управління освіти Наталія Сергейкозвернулися до батьків школярів та дошкільнят з проханням поставитися до цього питання відповідально та  не приводити захворівших дітей до шкіл та дитячих садків.

Источник: Шосткинська міська рада http://www.shostka-rada.gov.ua/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий